Pametni podsetnik

Izvor: Politika, 13.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pametni podsetnik

Sprava za svaki dan: Sony Ericsson M600

Možda je zgodna prilika da izaberete pametni mobilni telefon za svaki dan. Ako se pitate zašto to da uradite, ukratko ćemo predstaviti nekoliko razloga.
Ukoliko zapisujete nasumice u rokovnik ili na brzinu naškrabate zabeleške i nečitke brojeve na sto različitih mesta, stanite tome na kraj s jednom jedinom spravom – Sony Ericsson M600.
Veoma tanak i lagan, on će uneti red u vaš život. Više nećete provoditi besane noći >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << misleći da ste nešto zaboravili. Brz i podesan za korišćenje, opremljen je najnovijom tehnologijom elektronske pošte, što olakšava jednostavno slanje i primanje poruka. Tako uvek možete biti u toku događaja koji vas zanimaju. Ne morate se, čak, ni povezati da biste proverili imate li pošiljku, jer ih push e-mail automatski šalje.

U ovu napravu lepog izgleda možete uskladištiti ceo svoj kalendar, beleške, zadatke i mnoštvo drugih dokumenata, fotografija i video-sadržaja. Sve je čitko, lako dostupno i brzo se sređuje.

Sony Ericsson M600 će vas podsetiti na vaše sastanke u pravo vreme, pa nećete paničariti zato što ste zaboravili na važan dogovor. Ako ugovarate vreme susreta, možete koristiti brzi pretraživač Interneta da biste pronašli restoran, rezervisali kartu za bioskop ili, čak, pogledali nekoliko najava za filmove koje biste želeli da gledate.

Mobilni telefon čuva ceo vaš telefonski imenik u kojem samo treba izabrati vezu i poslati elektronsku poštu, poruku ili MMS. I nisu vam potrebni olovka i papir, jer upisujete svetlosnom olovkom (stylus) na ekranu osetljivom na dodir. Osim toga, možete otkucati tekst koristeći tastaturu ili prošetati kroz menije pomoću trosmernog jog-diala koji se palcem pomiče.

S. V.

[objavljeno: 13.02.2007.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.