PUTNICI U AVIONU ZAROBLJENI DVA SATA! Nisu im dali da izađu zbog jednog čoveka

Izvor: Press, 01.Avg.2017, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTNICI U AVIONU ZAROBLJENI DVA SATA! Nisu im dali da izađu zbog jednog čoveka

Kao objašnjenje kompanija navodi da je došlo do "nesporazuma osoblja".
Foto: Pixabay

Turisti na letu iz Škotske proveli su sat vremena zaključani u avionu po sletanju na aerodrom u Roud Ajlendu, jer nije bilo slobodnog carinika koji bi ih sačekao.
Portparol kompanije "Norvidžen er" Andres Lindstorm rekla je da je došlo do "nesporazuma osoblja".
Avion koji na relaciji Škotska >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << - Roud Ajlend leti četiri puta nedeljno, sleteo je u 7.35, ali je putnicima dozvoljeno da napuste letelicu tek u 8.46.
Lindstorm je uputio izvinjenje putnicima zbog pretrpljene neprijatnosti.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putnici bili sat vremena zaključani u avionu zbog manjka carinika

Izvor: Radio 021, 01.Avg.2017

Putnici na letu iz Škotske proveli su sat vremena zaključani u avionu po sletanju na aerodrom u Roud Ajlendu, jer nije bilo slobodnog carinika koji bi ih sačekao...Putnicima kompanije "Norvidžen er" nije bilo dozvoljeno da napuste avion sve dok ih ne dočeka neko od američkih carinika...Avion, koji...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.