Izvor: Blic, 20.Mar.2023, 08:59

PUTINU DOLAZI NAJVAŽNIJI GOST Sve oči danas uprte u Moskvu: Si se uoči puta predstavio kao mirotvorac, ruski lider hvalio "DOBROG, STAROG PRIJATELJA"

Kineski predsednik Si Đinping danas počinje posetu Rusiji, što je njegova prva poseta stranoj zemlji otkako je treći put izabran za predsednika Kine, a takođe i njegova prva poseta Rusiji od početka sukoba Rusije i Ukrajine u februaru 2022. godine.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Si Đinping u Moskvi, otkrio glavne ciljeve posete

Izvor: B92, 20.Mar.2023

Kineski predsednik Si Đinping danas počinje posetu Rusiji, što je njegova prva poseta Rusiji od početka sukoba Rusije i Ukrajine u februaru 2022. godine...Poseta će postaviti temelje za razvoj kinesko-ruskih odnosa u narednih pet godina i produbiti međusobno razumevanje Moskve i Pekinga o važnim...

Nastavak na B92...

Kineski predsednik stiže u Moskvu: Prvo neformalni susret, a onda „pravi“ razgovori

Izvor: Danas, 20.Mar.2023

Nakon mnogih spekulacija i nekoliko važnih koraka napred na globalnom nivou u vezi sa Kinom, kao i njenog sve otvorenijeg spoljnopolitičkog angažmana, najavljeno je da će kineski lider Si Đinping doputovati u Moskvu, čak i u trodnevnu posetu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.