PUTINOV RAZVOD ŠOKIRAO RUSIJU: Prvi u poslednjih 200 godina otkrio detalje privatnog života (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 07.Jun.2013, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTINOV RAZVOD ŠOKIRAO RUSIJU: Prvi u poslednjih 200 godina otkrio detalje privatnog života (FOTO, VIDEO)

Najava ruskog predsednik Vladimira Puta da se razvodi od supruge Ljudmile s kojom je u braku 30 godina, izazvala je iznenadjenje u Rusiji.

Mediji danas javljaju da nije bila tajna u ruskim vlastima kao i kod naroda da Ljudmila Putin, nekad stjujardesa, nikada nije volela javni život i da je njihov brak već odavno bio doveden u pitanje.

Medjutim, javno saopštavanje o razvodu je razbilo tabu koji već dugo postoji o privatnim životima rukovodilaca u Rusiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

"Za Rusiju je to apsolutni presedan. Tokom protekla dva veka, nijedan ruski rukovodilac nije otkrivao detalje privatnog života", rekla je bivša članica stranke na vlasti Olga Kričtanovskaja.

Putin je dugo krio detalje svog privatnog života, ali su počele da kruže priče da je imao vezu sa gimnastičarkom Alinom Kabajevom. Neki mediji su spekulisali da imaju i dete.

Poslednjih nekoliko godina, Putin se pojavljivao sam na ceremonijama i zvaničnim skupovima i putovanjima u inostranstvu, iako je prisustvo prve dame uvek očekivano.

(S media, Beta)

Foto: Beta, AP Photo/Alexander Zemlianićenko, File

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Putin iznenadio razvodom: Razlog gimnastičarka?

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jun.2013

Najava ruskog predsednik Vladimira Putina da se razvodi od supruge Ljudmile s kojom je u braku 30 godina, izazvala je iznenađenje u Rusiji. ..Kruže priče da je Putin imao vezu sa gimnastičarkom Alinom Kabajevom.. ..Mediji danas javljaju da nije bila tajna u ruskim vlastima kao i kod naroda da Ljudmila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.