Izvor: Blic, 08.Okt.2023, 18:39

"PRVO SU POBILI CIVILE, SRPKINJA SE JEDVA SPASLA" Srbin iz Izraela za "Blic": Mi smo ovde bez skloništa, svima poručujem da BEŽE ŠTO PRE

Situacija u Izraelu nakon terorističkog napada Hamasa i proglašenja ratnog stanje nije nimalo bezbedna za ljude ovde, a pogotovo za Srbe, kaže za "Blic" muškarac N.T. iz Srbije koji pokušava da pobegne iz ove zemlje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STRAVIČNI SNIMCI NAPADA NA POJAS GAZE Eksplozije "gutaju" sve pred sobom, detonacije se čuju i u Egiptu (VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Okt.2023

Situacija u Izraelu nakon terorističkog napada Hamasa i proglašenja ratnog stanje je nebezbedna, a sada se na društvenim mrežama pojavio novi zastrašujući snimak iz Pojasa Gaze. Na njemu se vidi kako izraelske vazduhoplovne snage izvode snažni vazdušni napad.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.