PROTEST NA TRGU U MARIBORU ZBOG POLICIJSKOG ČASA! Premijer Janez Janša poručio: Za 24 sata 1.100 novozaraženih, uozbiljite se

Izvor: Kurir, 21.Okt.2020, 09:18

PROTEST NA TRGU U MARIBORU ZBOG POLICIJSKOG ČASA! Premijer Janez Janša poručio: Za 24 sata 1.100 novozaraženih, uozbiljite se

U utorak u 21 sat, prvi put u istoriji nezavisne Slovenije, na snagu je stupio policijski čas, odnosno ograničenje kretanja između 21 i 6 sati ujutro, a nadležni pozivaju građane da ostanu u svojim kućama.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Policijski čas stupio na snagu u Sloveniji, zaraženo još 1.100 lica

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Okt.2020

LJUBLJANA - U Sloveniji je, zbog pogoršane situacije sa virusom korona, na snagu stupio policijski čas, odnosno ograničenje kretanja između 21.00 i 6.00 časova ujutro, a slovenački premijer Janez Janša objavio je da je u posljednja 24 časa zaraženo više od 1.100 lica i pozvao građane "da ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.