PROLEĆE U DECEMBRU: U Evropi hladno u naredna dva meseca, u decembru otopljenje

Izvor: Večernje novosti, 02.Okt.2019, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROLEĆE U DECEMBRU: U Evropi hladno u naredna dva meseca, u decembru otopljenje

Hladno vreme širom severne Evrope očekuje se i u oktobru i novembru, a u decembru će ponovo doći do porasta temperatura iznad uobičajenih za to doba godine Hladno vreme širom severne Evrope očekuje se i u oktobru i novembru, a u decembru će ponovo doći do porasta temperatura iznad uobičajenih za to doba godine, saopštio je danas američki servis Weather Company. Na jugu Evrope za period od oktobra do decembra preognozira se toplije nego što je uobičajeno, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Rojters. U Velikoj Britaniji, u severnoj Evropi i južnoj Skandinaviji očekuju se obilnije padavine nego što je uobičajeno, dok će na krajnjem severu i u južnim delovima Evrope uslovi biti suvlji.PROČITAJTE JOŠ - U ponedeljak toplo, do 30 stepeni, evo kada stiže zahlađenje Tod Kroford, glavni meteorolog Kompanije, kaže da bu veći deo severne Evrope u januaru i februaru mogao da se suoči s prvom veoma hladnom zimom od 2012. godine.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVO KAKVO VREME ČEKA EVROPU: U decembru toplije nego inače, a onda sledi najjača zima u poslednjih 8 godina

Izvor: Kurir, 02.Okt.2019

Hladno vreme širom severne Evrope očekuje se i u oktobru i novembru, a u decembru će ponovo doći do porasta temperatura iznad uobičajenih za to doba godine, saopštili su američki meteorolozi.

Nastavak na Kurir...

Naredna dva meseca hladno vreme u Evropi, decembar neobično topao

Izvor: Radio 021, 03.Okt.2019, 07:02

Hladno vreme širom severne Evrope očekuje se i u oktobru i novembru, a u decembru će ponovo doći do porasta temperatura iznad uobičajenih za to doba godine, saopštio je američki servis Weather Company...Na jugu Evrope za period od oktobra do decembra prognozira se toplije nego što je uobičajeno...U...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.