Izvor: Blic, 05.Mar.2019, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROJEKAT OD POLA MILIJARDE EVRA Vlasnik Burdž Kalife bi da pravi "zagrebački MENHETN"?

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić potvrdio je da se u Novom Zagrebu planira napraviti "Grad u Gradu" između reke Save, Avenije Većeslava Holjevca, Avenije Dubrovnik i Ulice Radoslava Cimermana, na površini od gotovo 1,1 milion kvadratnih metara, ali nije želeo ništa detaljnije reći osim da će to biti novi Menhetn.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Graditelj Beograda na vodi zainteresovan i za "Zagreb na Savi"

Izvor: B92, 06.Mar.2019, 09:02

Zagreb -- Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prošlog meseca je najavio projekat vredan više od 500 miliona evra...Prema njegovoj ideji i zamislima njegovih bliskih saradnika on bi trebalo da se realizuje na gotovo milion kvadrata kod Save...Rok za slanje pisma namere stranih i domaćih investitora...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.