PREVARA: SAČUVALA PUNE KONDOME I ZATRUDNELA!

Izvor: Kurir, 30.Nov.2011, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVARA: SAČUVALA PUNE KONDOME I ZATRUDNELA!

Anetria Barnet rešila da na svoj način dođe do polovine kuće i imovine Džozefa Presila u Teksasu

NJUJORK - Džozef Presil (36), sa Long Ajlenda, dobio je blizance ali nije znao da je njegova žena imala veštačku oplodnju! To je saznao tek posle četiri godine!

Anetria Barnet (34) krišom je skupljala njegovu spermu i nosila je u kliniku, u kojoj je uradila oplodnju. Sve je završilo na sudu jer Presil sada tuži Anetriju, inače egzotičnu plesačicu. Njeno umetničko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ime je Šugar (šećer), ali i kliniku jer je obavila oplodnju bez njegove dozvole.

Džozef nije planirao decu sa Barnet, s kojom je bio u vezi pola godine, tokom 2007. Međutim, ona je rešila da na svoj način dođe do polovine njegove kuće i imovine u Teksasu. On priča kako je došlo do svega.

- Malo sam se iznenadio čuvši da je trudna jer smo uvek koristili kondome - kaže Presil. Posle DNK analiza potvrdila počeo je da plać 800 dolara za alimentaciju. Zanimljiv je način na koji je shvatio prevaru. U februaru ove godine dobio je potvrdu o zamrzavanju sperme u klinici. Nazvao je kompaniju, koja mu je poslala sve dokumente.

- Tajno je uzimala kondome sa spermom i odnosila ih u kliniku - rekao je njegov advokat. Direktor klinike se vadi da su oni u braku...

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.