PREMINUO RANJENI MLADIĆ, PRVA ŽRTVA NEREDA U LONDONU

Izvor: Kurir, 09.Avg.2011, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMINUO RANJENI MLADIĆ, PRVA ŽRTVA NEREDA U LONDONU

LONDON - Jedan 26-godišnjak, ranjen u svom automobilu u Krojdonu, južno od Londona, prva je žrtva nezapamćenih nereda i nasilja koji potresaju Veliku Britaniju. Skotland jard je naveo da je pokrenuo istragu o ubistvu tog mladića, koji je u noći

LONDON - Jedan 26-godišnjak, ranjen u svom automobilu u Krojdonu, južno od Londona, prva je žrtva nezapamćenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nereda i nasilja koji potresaju Veliku Britaniju.

Skotland jard je naveo da je pokrenuo istragu o ubistvu tog mladića, koji je u noći između ponedeljka i utorka ranjen u Krojdonu, javio je Bi-Bi-Si (BBC). Zasad nema više pojedinosti o okolnostima smrti tog Britanca.

Policija je takođe saopštila da je tokom nereda privela 525 ljudi.

Neredi su u subotu prvo izbili u siromašnom londonskom naselju Totenhem nakon što je policija ubila Marka Dugana (Mark Duggan), oca četvoro dece.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.