Izvor: Blic, 08.Jan.2019, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESNE REČI SINA NASTRADALE ŽENE U MIRIJEVU "Vodio sam majku preko ulice, video sam da golf juri ka nama, MAHAO DA STANE, ali..."

"Vikao sam stani, stani, mahao rukom, ali on se nije zaustavio, već je samo nastavio da juri na nas. Posle svega što je doživela, ovako da završi", čuli su se povici sina tragično nastradele J. R (72), koja je poginula na raskrsnici ulica Matice Srpske i Branka Ćopića u beogradskom naselju Mirijevo na Božić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POTRESNE REČI SINA NASTRADALE ŽENE U MIRIJEVU "Vodio sam majku preko ulice, video sam da golf juri ka nama, MAHAO DA STANE, ali..."

Izvor: Press, 09.Jan.2019, 14:53

"Vikao sam stani, stani, mahao rukom, ali on se nije zaustavio, već je samo nastavio da juri na nas. Posle svega što je doživela, ovako da završi", čuli su se povici sina tragično nastradele J. R (72), koja je poginula na raskrsnici ulica Matice Srpske i Branka Ćopića u beogradskom naselju...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.