Izvor: Blic, 17.Feb.2024, 20:20

POTPUNO RAZBIJEN OGRANAK BALKANSKOG KARTELA! Istorijska akcija u Španiji: Zaplenjeno 820 kila kokaina, 17 osoba uhapšeno, među njima i VOĐA (FOTO/VIDEO)

Španska nacionalna policija saopštila je danas da smatraju da su "potpuno razbili" ogranak balkanskog kartela koji je delovao iz provincije Valensije, rukovodeći velikim pošiljkama kokaina koji je distribuirao širom mediteranske obale. Ovo je jedna od najaktivnijih kriminalnih organizacija za trgovinu drogom albanskog porekla, u kojoj je zaplenjeno više od 820 kilograma kokaina i uhapšeno 17 osoba, uključujući vođu grupe, u tri različite faze.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika akcija u Španiji: Razbijen ogranak balkanskog kartela, zaplenjen kokain VIDEO

Izvor: B92, 17.Feb.2024

Španska nacionalna policija saopštila je danas da smatraju da su "potpuno razbili" ogranak balkanskog kartela koji je delovao iz provincije Valensije...Kako navode, rukovodeći velikim pošiljkama kokaina koji je distribuirao širom mediteranske obale...Ovo je jedna od najaktivnijih kriminalnih organizacija...

Nastavak na B92...

BALKANSKI KARTEL "PAO" U ŠPANIJI: Zaplenjena skoro TONA kokaina, uhapšen i vođa grupe! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 13:15

Policija 12 meseci radila na otkrivanju bande..Jedan od najaktivnihijih ogranaka balkanskog kartela razbijen je u Valensiji gde je uhapšeno 17 osoba, među njima vođa grupe i zaplenjeno više od 820 kilograma kokaina...Naime, španska nacionalna policija saopštila je juče da smatraju da su "potpuno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.