POTPUNI LUDAK: Pokušao da ubije ženu - avionom! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Mar.2019, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNI LUDAK: Pokušao da ubije ženu - avionom! (VIDEO)

Dramatičan snimak iz Bocvane krajnje neobičnog pokušaja ubistva u porodici obišao je svet. Pilot posle svađe krade avion i zakucava ga u klub blizu aerodroma gde se nalazila njegova žena.

Foto: MONDO/Marko Tanasković Ilustracija

Pilot iz Bocvane, Šarl Viljoen, ubio se u pokušaju da avionom ubije suprugu koja je bila na trudničkoj žurci u jednom klubu.

Viljoen je snimljen kako poleće i leti opasno nisko, nekoliko minuta pre nego što će se zakucati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u klub blizu aerodroma Macieng, kod grada Gaboronea, piše britanski tabloid "Dejli Miror".



Izvor: Youtube/PTV online

Srećom, Viljoen je bio jedina žrtva ovog suludog nauma, pošto je zgrada evakuisana par trenutaka pre udara. Pijani pilot je iz vazduha zvao prijatelja da pita da li je njegova žena Nataša i dalje unutra. Ovaj je shvatio da nešto nije u redu i odmah digao uzbunu i svi su sa iz kluba istrčali napolje.

HOROR U BOCVANI: Blizu rezervata leševi 90 slonova!

U sledećem trenutku avion se obrušio na zgradu.

Kako navodi jedan od svedoka koji je bio na žurci, pomahnitali pilot je neposredno pre napada pijan upao u klub, posvađao se sa suprugom i udario je, zbog čega su ga isterali.

Viljoen je onda otišao na međunarodni aerodrom Seretse Kama, gde je ukrao avion Kalahari Er-a.

Šarl Viljoen je poreklom iz Južne Afrike, a u Bocvani je živeo poslednjih deset godina.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"KAMIKAZA" SRAVNIO KLUB SA ZEMLjOM: Napio se i krenuo da avionom ubije bivšu ženu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 25.Mar.2019

Pilot iz Bocvane snimljen kako poleće i leti opasno nisko, nekoliko minuta pre nego što će se zakucati u klub blizu aerodroma Macieng PILOT iz Bocvane Šarl Vilon poginuo je u pokušaju da, poput kamikaze, ukradenim avionom ubije bivšu suprugu, koja je bila na žurci pred porođaj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.