Izvor: Blic, 27.Dec.2018, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"POKUŠALI SU DA ZATAŠKAJU NASILJE" Razredna pretučenog dečaka u Kraljevu, razotkrila sav UŽAS koji njen đak proživljava DUŽE VREME

Snimak brutalnog nasilja u Domu učenika srednjih škola u Kraljevu do kog je "Blic" došao, zaprepastio je javnost. I nasilnik i žrtva imaju po 16 godina, učenici su drugog razreda Srednje šumarske škole u Kraljevu, a u domu su smešteni u istoj sobi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novi slučaj vršnjačkog nasilja: Premlaćivao učenika, drugi navijali

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Dec.2018

KRALJEVO - Šestero učenika drugog razreda Srednje šumarske škole u Kraljevu, koji su 24. decembra učestvovali u tučnjavi u Domu učenika srednjih škola u ovom gradu, završilo je u četvrtak u policiji, gdje su nadležnima dali izjave o ovom slučaju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.