Izvor: Blic, 30.Apr.2019, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUŠAJ PUČA U VENECUELI Gvaido iz vojne baze pozvao na “završnu fazu rušenja Madura”, vlast izvela VOJSKU NA ULICE (VIDEO)

Lider opozicije u Venecueli Huan Gvaido objavio je danas snimak iz vojne baze u blizini Karakasa u kojem je, okružen vojnicima u uniformama i u društvu jednog od opozicionih lidera Leopolda Lopeza, pozvao vojni ustanak. Ubrzo potom pojavile su se informacije da je vojska izašla na ulice, a portparol Madurove vlade potvrdio je da je puč u toku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Demonstranti u Karakasu krenuli ka predsedničkoj palati, ministar odbrane upozorava

Izvor: RTS, 30.Apr.2019

Venecuelanski opozicioni lider Huan Gvaido pozvao je ispred vojne baze u Karakasu na proteste i podršku snaga bezbednosti, uputivši direktan izazov predsedniku Nikolasu Maduru, koga su do sada na vlasti štitile upravo snage bezbednosti. Maduro tvrdi da mu je vrh vojske iskazao potpunu lojalnost....

Nastavak na RTS...

(UŽIVO) POKUŠAJ PUČA U VENECUELI Više od 50 povređenih, Gvaidu stiže podrška iz sveta, Maduro zatražio "MAKSIMALNU MOBILIZACIJU" (VIDEO)

Izvor: Blic, 01.Maj.2019, 00:54

Lider opozicije u Venecueli Huan Gvaido objavio je danas snimak iz vojne baze u blizini Karakasa u kojem je, okružen vojnicima u uniformama i u društvu jednog od opozicionih lidera Leopolda Lopeza, pozvao vojni ustanak. Ubrzo potom pojavile su se informacije da je vojska izašla na ulice, a portparol...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.