Izvor: Blic, 09.Jun.2023, 11:00

POGINULE DVE SESTRE Detalji jezive nesreće u Hrvatskoj: Vraćale se sa rođendana, na njih naleteo TINEJDŽER U "MERCEDESU"

U sudaru dva putnička vozila u mestu Dicmu u Hrvatskoj noćas oko 00:44 na putu D1 poginule su dve sestre iz sela Кaštela. Jedna od njih rođne je 1998. godine, a druga 2002. godine, piše Slobodna Dalmacija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SESTRE POGINULE U STRAŠNOJ NESREĆI: Vraćale se sa rođendana, kada je na njih naleteo tinejdžer u "mercedesu"

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023

Кada su pokušale da se uključe u saobraćaj, udario ih je "mercedes" kojim je upravljao 19-godišnji vozač....Njih dve su upravljale "škodom oktavijom", a nezgoda se dogodila kada su pokušale da se uključe u saobraćaj u pravcu Splita...Naime, kako saznaju hrvatski mediji, sestre su bile na rođendanskoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.