Izvor: Blic, 29.Maj.2023, 10:48

"POČEO RAT KLANOVA ZA PUTINOV TRON" Ruska elita zna šta će biti ako izgube borbu: "Zamislite da u zemlji sa ogromnim nuklearnim arsenalom pobedi ON"

“Verujem da je rat klanova za Putinov tron već počeo. To ne znači da će ga svrgnuti. Putin ima 70 godina, nije mladić. To znači da njegovi krugovi shvataju da će on pre ili kasnije umreti ili sići sa funkcije. Shvataju da treba da rade na različitim scenarijima nakon njegove smrti. A problem tog njegovog kruga je što je veoma podeljen”, rekao je u intervjuu za Radio Slobodna Evropa Roman Anin, ruski novinar koji je radio za “Novaja gazetu” i jedan od osnivača “iStories” kojeg su ruske vlasti 2021. označile kao “stranog agenta”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.