Izvor: S media, 17.Maj.2013, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLJAČKA NA FESTIVALU U KANU: Lopovi ukrali nakit vredan milion dolara

Nakit vredan više od milion dolara, koji je trebalo da bude pozajmljen glumicama za šetnju po crvenom tepihu filmskog festivala u Kanu, ukraden je iz hotela, saopštila je policija.

Lopovi su upali u sobu zaposlenog u švajcarskoj juvelirskoj kompaniji "Šopard" (Ćopard), otvorili sef i pobegli s nakitom.

Kako prenosi AFP, pljačka se dogodila u hotelu Novotel u centru Kana.

(Tanjug)

Foto: Beta, AP Photo/Francois Mori)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glumice u Kanu ostale bez dijamanata

Izvor: Mondo, 17.Maj.2013

Nakit vredan više od milion dolara, koji je trebalo da bude pozajmljen glumicama za šetnju po crvenom tepihu filmskog festivala u Kanu, ukraden je iz hotela, saopštila je policija...Samo što je počeo, najpoznatiji filmski festival, obeležen je incidentom. Prema pisanju stranih medija, lopovi su...

Nastavak na Mondo...

SPEKTAKULARNA PLJAČKA: Na festivalu u Kanu ukraden nakit vredan milion dolara

Izvor: medio.rs, 17.Maj.2013

Nakit je delo švajcarskog izrađivača luksuznih satova i nakita po imenu Šopar, i trebalo je da bude pozajmljen zvezdama za šetnju crvenim tepihom na filmskom festivalu

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.