PIJANI RUSKI POLICAJCI IGRALI NA HAUBAMA

Izvor: Kurir, 03.Feb.2011, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIJANI RUSKI POLICAJCI IGRALI NA HAUBAMA

Saobraćajci grada Krasnoturinska u centralnoj Rusiji zaplesali su na službenom vozilu, pošto su se prethodno propisno ponapijali! Međutim, jedan od prolaznika ih je snimio i postavio video na Ju tjub, pa im sada preti suspenzija i otkazi

Saobraćajci grada Krasnoturinska u centralnoj Rusiji zaplesali su na službenom vozilu, pošto su se prethodno propisno ponapijali!

Međutim, jedan od prolaznika ih je snimio i postavio video na Ju tjub, pa im sada preti suspenzija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i otkazi.

Događaj je izazvao bes njihovog šefa, posebno zato što su na video, navodno, slavili njegovo pogubljenje. Sa golim do pojasa policajcima lumpovalo je mnoštvo civila. Umesto muzike upalili su sirenu, dok je "lajt-šou" napravljen rotacionim svetlima.

Šef saobraćajne policije Jurij Đomin kratko je prokomentarisao da je istraga u toku. "Morate biti odvratni ljudi kojima ništa nije sveto da dozvolite da se nešto ovako dogodi", dodao je Jurij.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.