PEH NAKON SAMITA U SARAJEVU Ivanovu se pokvario avion, vraća se komercijalnim letom

Izvor: Blic, 30.Maj.2016, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEH NAKON SAMITA U SARAJEVU Ivanovu se pokvario avion, vraća se komercijalnim letom

Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov se danas iz Sarajeva vraća za Skoplje komercijalnim letom usled kvara na vladinom avionu, kojim je pre tri dana otputovao u glavni grad BIH na sastanak lidera regiona Brdo-Brioni proces.

"Let od Sarajeva za Skoplje je otkazan zbog kvara koji je otkriven tokom redovne provere", izjavio je za agenciju MIA direktor Vladine službe za opšte poslove Vase Donevski.

Pročitajte još:

Sledeće godine će domaćin samita Brdo-Brioni proces 2017. biti upravo Makedonija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kvar na avionu predsednika Makedonije

Izvor: RTS, 30.Maj.2016

. Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov se iz Sarajeva vraća za Skoplje komercijalnim letom usled kvara na vladinom avionu, kojim je pre tri dana otputovao u glavni grad BiH na sastanak lidera regiona Brdo-Brioni proces.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.