Izvor: Blic, 27.Apr.2023, 13:53

PAUZA U NAJBRUTALNIJOJ BICI Vagnerovci obustavili artiljerijsku paljbu u "KLANICI", evo zašto: "Nemojte slučajno da dovedete dodatne snage"

Šef ruske plaćeničke grupe Vagner Jevgenij Prigožin rekao je u četvrtak da obustavlja artiljerijsku vatru u Bahmutu kako bi omogućio ukrajinskih snagama na drugoj strani linije fronta da bezbedno pokažu grad američkim novinarima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"MA SAMO SAM SE ŠALIO" Prigožin rekao pa porekao: Nema prekida vatre u Bahmutu, to je samo vojni humor

Izvor: Blic, 27.Apr.2023

„Samo sam se šalio“, rekao je šef ruske plaćeničke grupe Vagner Jevgenij Prigožin nakon što je objavio da će obustaviti paljbu u Bahmutu kako bi omogućili ukrajinskoj strani prekoputa linije fronta da pokaže grad američkim novinarima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.