PANIKA U LONDONU U parlament stigao SUMNJIVI PAKET

Izvor: Blic, 13.Feb.2018, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA U LONDONU U parlament stigao SUMNJIVI PAKET

U zgradi britanskog parlamenta danas je došlo do incidenta izazvanog otkrićem paketa koji je sadržao beli prah, a za koji je policija u međuvremenu utvrdila da je bezopasan, saopštio je donji dom parlamenta u Londonu.

Policija je, u odvojenom saopštenju, navela da antiteroristička jedinica istražuje o ovom incidentu i da je jedna kancelarija u zgradi parlamenta, u koju je paket poslat, ostala zatvorena, dok je ostatak zgrade otvoren, prenosi Rojters.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Ranije danas, donji dom britanskog parlamenta saopštio je da se u zgradi dogodio incident - ne precizirajući koje vrste - i da je policija izašla na lice mesta.

Istovremeno, "Dejli mejl" je na svom vebsajtu naveo, pozivajući se na neimenovane očevice, da policija ispituje "sumnjivi paket" u parlamentu, dok je "Miror" naveo da je veliki broj policajaca raspoređen tamo nešto pre 13:00 sati, u blizini hodnika gde se nalaze kancelarije nekih ministara u vladi.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Policija ispituje sumnjivi paket u britanskom parlamentu?

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Feb.2018

LONDON - U zgradi britanskog parlamenta danas je došlo do incidenta i policija je izašla na lice mjesta, saopštio je donji dom parlamenta u Londonu, dok britanski mediji navode da policija u britanskom parlamentu ispituje sumnjivi paket..."Policija trenutno ispituje incident u zdanju parlamenta",...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.