Izvor: Blic, 16.Jul.2016, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA U KALIFORNIJI Četrnaest osoba ranjeno u pucnjavi u Bejkersfildu

Četrnaest osoba je ranjeno kada je otvorena vatra na ljude okupljene na proslavi ispred kuće u mestu Bejkersfild u Kaliforniji, saopštile su danas američke vlasti.

14 Shot in Drive-by Shooting Outside Party in South Bakersfield: Sheriff's Dept. - KTLA https://t.co/Yo5AJMrjQR #PoliceNews

Policija oblasti Kern saopštila je da je oko 150 osoba prisustvovalo zabavi u Bejkersfildu kada je otvorena vatra iz automobila u pokretu.

Dve osobe su teže ranjene, ali nisu životno ugrožene.

Još niko nije uhapšen i nije poznat motiv napada.

Bejkersfild se nalazi na oko 150 kilometara severno od Los Anđelesa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kalifornija:14 ranjenih u pucnjavi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2016

U Kaliforniji je povređeno 14 osoba kada je otvorena vatra na ljude koji su bili okupljeni na proslavi ispred kuće u mestu Bejkersfild, saopštile su američke vlasti...Dve osobe su teže ranjene, ali nisu životno ugrožene, javili su američki mediji...Na zabavi u Bejkersfildu bilo je oko 150 ljudi,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.