Izvor: Blic, 19.Jul.2016, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA U ANKARI Gust dim prekrio grad

Nad turskom prestonicom Ankarom danas se nadvio gust dim, a zapadni mediji navode različite moguće uzroke - od navodno snažne eksplozije do požara.

Retweeted L✌M (@thyyyms):

First photos emerge from huge explosion in #Ankara, #Turkey pic.twitter.com/xHk11oo7JR |... https://t.co/y6dBSlYTWa

Američka TV mreža "Foks njuz" prenosi da je, prema jednom od navoda, došlo do snažne eksplozija u zgradi državne televizije, dok Rojters i lokalni mediji javljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je u pitanju požar u stambenoj zgradi.

#HalkSokaktaSanatçılarNerede

Ankara şuan böyle noldu bilmiyorum pic.twitter.com/kSeFEfIQGO

Rojtersovi reporteri na ulicama glavnog grada Turske tvrde da su videli požar u manjoj zgradi, ali da nikakvu snažnu eksploziju nisu čuli. Agencija prenosi da je neimenovani turski zvaničnik izjavio da je požar u stambenoj zgradi stavljen pod kontrolu.

#Ankara semalarına kara dumanlar yükseliyor hayrolsun inşallah? pic.twitter.com/mlIk9WffLG

Pripadnici policije saopštili su da do eksplozije definitivno nije došlo. Oni su dodali da je požar izbio u jednoj od stambenih zgrada, a postoje izveštaji i da je u blizini područje jednog od gradskih univerziteta.

Exploasion on #Ankara near Univerity area. #Turkey pic.twitter.com/Xy2Yu799Sx

Na osnovu izveštaja turske agancije Haberturk, vatra je nastala u kontejneru.

Black clouds seen over #Ankara#Turkey after a huge explosion rocked the

city pic.twitter.com/HRvMIv5O5h

Vatrogasne ekipe su nalicu mesta i, kako prenose lokalni mediji, požar je lokalizovan.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gust dim nad Ankarom posledica požara

Izvor: N1 televizija, 19.Jul.2016

Na Tviteru su se pojavile fotografije gustog dima nad Ankarom, a pojedini mediji su preneli da se čula eksplozija. Ipak, zvaničnici kažu da je u pitanju požar...Kako su javili lokalni mediji, turska policija je saopštila da nije došlo ni do kakve eksplozije, već da je u pitanju, kako se sumnja,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.