Izvor: Blic, 14.Feb.2018, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA NA FLORIDI Pucnjava u školi, jedna osoba mrtva, više od 20 ranjeno (VIDEO)

Najmanje jedna osoba je stradala, a više od 20 je ranjeno tokom pucnjave u srednjoj školi Stounmen Daglas na Floridi, prenose američki mediji.

Policija u gradu Parkland na Floridi dobila je dojavu o pucnjavi u jednoj školi i to samo nekoliko trenutaka nakon kraja nastave, oko 14:50 po lokalnom vremenu. Očevici su napadača opisali kao belog muškarca i on se i dalje nalazi na slobodi.

Učenici iz popodnevne smene su evakuisani, a na lice mesta izašali su pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << specijalne jedinice SWAT. Đacima i profesorima, koji su ostali u školi, naređeno je da ostanu unutra dok se situacija ne smiri.

Na osnovu snimaka koji dolaze sa Floride, može se zaključiti da ima žrtava.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PANIKA NA FLORIDI Pucnjava u školi, tri osobe mrtve, više od 20 ranjeno (VIDEO)

Izvor: Blic, 14.Feb.2018

Najmanje tri osobe su stradale, a više od 20 je ranjeno tokom pucnjave u srednjoj školi Stounmen Daglas na Floridi, prenose američki mediji...Policija u gradu Parkland na Floridi dobila je dojavu o pucnjavi u jednoj školi i to samo nekoliko trenutaka nakon kraja nastave, oko 14:50 po lokalnom vremenu....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.