Izvor: Blic, 25.Feb.2024, 14:27

PALA ODLUKA U HRVATSKOJ Evo koliko će trajati vojni rok u i kako će izgledati

Za obučavanje mladih hrvatskih vojnika u sklopu novog obaveznog vojnog roka koji namerava da uvede vlada HDZ-a i Andreja Plenkovića odabrana su četiri velika obučna centra, kasarne u Požegi, Sinju, Puli i Bjelovaru, a za još dva rade se procene. Vojnike će obučavati 650 vojnih instruktora, piše Jutarnji list.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvati doneli odluku? Evo koliko će trajati vojni rok i kako će izgledati

Izvor: B92, 25.Feb.2024

Za obučavanje hrvatskih vojnika u sklopu novog obaveznog vojnog roka koji namerava da uvede vlada Hrvatske odabrana su četiri velika obučna centra...Kasarne u Požegi, Sinju, Puli i Bjelovaru, a za još dva rade se procene...Vojnike će obučavati 650 vojnih instruktora, piše Jutarnji list...Ministarstvo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.