PAKISTANKA UBILA, PA SKUVALA MUŽA?!

Izvor: Kurir, 24.Nov.2011, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAKISTANKA UBILA, PA SKUVALA MUŽA?!

ISLAMABAD - Pakistanska policija uhapsila je Zainab Bibi i njenog rođaka Zahera zbog sumnje da su ubili a potom pokušali da skuvaju njenog supruga jer je želeo da se oženi još jednom ženom bez njene dozvole.

Zabrinuti komšija koji je primetio nestanak pokojnog Ahmeda Abasa, obavestio je policiju nakon čega je usledila kratka istraga, prenela je agencija AFP.

Pokušaj kuvanja muževljevih ostataka policija objašnjava namerom optuženih da uklone dokaze ili njihovom prevelikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mržnjom prema ubijenom, izjavio je šef policije Karačija Nadem Baig.

Od osumnjičenih je oduzeta i jedna velika činija mesa koje je bilo pripremnjeno za kuvanje.

Prema porodičnom zakonu u Pakistanu, muškarac mora da dobije dozvolu od prve žene da bi doveo još jednu supružnicu u kuću, ali se muževi u praksi retko obaziru na želje svojih žena.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.