Izvor: Blic, 10.Avg.2020, 16:19

PADA VLADA? Očekuje se da će libanski ministri podneti ostavku večeras zbog katastrofalne eksplozije i protesta

Očekuje se da će libanska vlada podneti ostavku u ponedeljak, izjavila su dva vladina izvora za CNN, manje od nedelju dana nakon masovne eksplozije u Bejrutu u kojoj je poginulo više od 200 ljudi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pala libanska vlada

Izvor: B92, 10.Avg.2020

Libanska vlada podnela je ostavku. Ovo je potvrdio ministar zdravlja Hamad Hasan..."Cela vlada je podnela ostavku", rekao je Hasan...Vlada Libana pala je za manje od nedelju dana od ogromne eksplozije u Bejrutu. U eksploziji je poginulo više od 160 ljudi...Eksplozija je bila i povod za višednevne nasilne...

Nastavak na B92...

PALA LIBIJSKA VLADA Premijer podneo ostavku nakon STRAVIČNE EKSPLOZIJE i protesta

Izvor: Blic, 10.Avg.2020

Libanski premijer Hasan Dijab podneo je u ponedeljak ostavku libanskom predsedniku Mišelu Aunu, nekoliko dana nakon što je smrtonosna eksplozija odnela više od 200 života, preneo je "Gulf News".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.