Oživeo tokom sahrane, porodica mislila da ih proganja!

Izvor: Press, 15.Maj.2013, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oživeo tokom sahrane, porodica mislila da ih proganja!

Tridesetčetvorogodišnji Brajton Dama "umro" je usled duge i teške bolesti u svojoj kući u Zimbabveu. Međutim, šef preminulog primetio je da se mrda kada mu je prišao da se poslednji put oprosti od njega na sahrani.

"Primetio sam da se njegove noge pomiču kada sam prišao da mu poslednji put vidim telo. Nisam mogao da verujem u ono što vidim svojim očima", rekao je Lot Gaka.

Ožalošćeni su skočili i počeli da beže misleći da se Brajton vratio iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mrtvih kako bi ih proganjao. Ali kada su shvatili da je je  oživeo odveli su ga u bolnicu, gde je bio na aparatima dva dana. On se nakon "smrti" i boravka u bolnici oporavio i otišao kući.

"Osećam se dobro. Ne znam šta se dogodilo, samo znam da sam se probudio u bolnici zakačen na aparate za disanje. Data mi je druga šansa", rekao je Brajton.      
 
Izvor: Klix.ba    

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Šokirao porodicu "povratkom" iz mrtvih

Izvor: B92, 16.Maj.2013, 10:02

Ožalošćena porodica i prijatelji Brajtona Dejma Zentija doživeli su najveći šok u životu kada su tokom ceremonije sahrane ugledali "mrtvaca" kako se miče u kovčegu...Tridesetčetverogodišnji Brajtona Dejma Zenta "umro" je nakon duge i teške bolesti u svojoj kući u Zimbabveu...Ali šef preminulog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.