Ovu skrivenu kameru je za 48 sati videlo više od 5 miliona ljudi. Ako se plašite, ne otvarajte tekst (VIDEO)

Izvor: 24sata, 18.Okt.2014, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovu skrivenu kameru je za 48 sati videlo više od 5 miliona ljudi. Ako se plašite, ne otvarajte tekst (VIDEO)

Motorna testera, delimično rakomadani čovek koji očajnički pokušava da pobegne i zastrašujući napadač - savršeni su sastojci za urnebesnu skrivenu kameru koju je režirao Vitali Zdoroverskij..

Video je objavio na svom Jutjub kanalu, a u samo dva dana pregledan je skoro 5 miliona puta.

- Opet je to doba godine. Noć veštica, pa sam odlučio da udružim snage sa Nikom Santonastasom da izvedemo ovu brutalnu šalu. Ovo je definitivno jedna od mojih omiljenih - napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << je Vitali.

A da je šala brutalna verovatno će se složiti svi oni koji su naleteli na krvavog, isečenog muškarca. Njega igra Santonastaso, tinejdžer koji ima Hanhartov sindrom, redak genetski poremećaj sa simptomima koji uključuju nedostatak udova.

Umesto da dopusti da ga bolest ograničava, 17-godišnjak je prava zvezda na internetu, a druge nadahnjuje svojim muzičkim i sportskim umećem, piše "Hafingon post".

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.