Ovo stvarno NIKO NIJE OČEKIVAO! Saudijski kralj došao u Rusiju, i čim je kročio usledio je NEVIĐENI ŠOK! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 06.Okt.2017, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo stvarno NIKO NIJE OČEKIVAO! Saudijski kralj došao u Rusiju, i čim je kročio usledio je NEVIĐENI ŠOK! (VIDEO)

Šta li će reći asistentima!

Saudijski kralj Salman stigao je juče u istorijsku posetu Rusiji, a čim je kročio na tlo ove zemlje, usledio je šok.

Salman je poznat po luksuzu, po tome da na put nosi tone prtljaga, a da je u njegovoj pratnji više od hiljadu ljudi, ali najmanje što je očekivao u takvoj situaciji je da će njegove zlatne stepenice, kojima silazi iz aviona, prestati da rade baš kada je on silazio.

Saudi King's gold escalator fail during >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << his arrival to Moscow on historic state visit pic.twitter.com/5l1GeBT7bH https://t.co/IvVqAarbbO

Upravo to se dogodilo. Dok su sevali blicevi fotoaparata, kralj je silazio niz zlatne stepenice, a one su odjednom prestale da rade. Iznenađeni Salman nije krenuo da silazi, već je sačekao da vidi hoće li se pokrenuti. Kada je bilo jasno da stepenice neće proraditi, uz pomoć asistenata, sišao je iz aviona.

Foto: AP Photo/Pavel Golovkin

Inače, Salman je prvi saudijski monarh koji je došao u posetu Rusiji, i juče se sastao sa predsednikom Vladimirom Putinom.

Saudijski kralj Salman početkom godine putovao je u Japan, a sa sobom je poneo prtljag težak više od 500 tona, a u pratnji je bilo 1.500 članova delegacije.

Verovali ili ne, na put u Aziju, Salman je poneo i dva električna lifta!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.