Otvorila se SVETA RUPA: Obilne kiše su padale 10 godina, a onda se na jezeru aktivirao gigantski odvod (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Feb.2017, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorila se SVETA RUPA: Obilne kiše su padale 10 godina, a onda se na jezeru aktivirao gigantski odvod (VIDEO)

Kiša u Kaliforniji je osim nevolja prouzrokovala i redak fenomen. Zbog količine vode u jezeru se aktivirao odvod poznat kao "Sveta Rupa" (Glory Hole) koji funkcioniše kao odvod u kadi.

Jezero Beriesa u Kaliforniji doseglo je najviši nivo u poslednjih deset godina zbog obilnih kiša koje uzrokuju probleme lokalnom stanovništvu.

Ali osim nevolja, kiša je donela i jedinstven i prelep fenomen. Aktivirala je odvod "Glory Hole" koji funkcioniše poput odvoda u kadi, da bi sprečio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << prelivanje jezera. 

Poslednji put odvod se aktivirao 2008. godine, a ovo je prvi put da je fenomen snimljen dronom.

Ovaj fenomen poznat je i kao "džakuzi kada", ali se u njemu niko nikada nije okupao. Prelep i redak fenomen svaki put obara s nogu svojom jedinstvenom i prelepom pojavom. 

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.