Izvor: RuskaRec.ru, 08.Avg.2017, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otmičar britanske manekenke pokušao sve da svali na „rusku mafiju”

Otmičar britanske manekenke u Italiji pokušao je da tabloidu proda informaciju o zločinu i da za kidnapovanje optuži „rusku mafiju”.
Policija sumnjiči Lukaša Herba da je pomoću injekcije uspavao, a zatim kidnapovao britansku manekenku Hloju Ajling, piše Daily Telegraph.
Prema podacima lista, 30-godišnji Herba, poljski državljanin koji živi u Oldberiju, držao je ženu u jednoj kući u Torinu i tražio od agenta manekenke otkup u iznosu od 300 hiljada dolara, uz pretnju >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << da će Ajling prodati u seksualno ropstvo na Bliskom istoku.
List piše da je Herba odlučio da oslobodi Ajling kada je saznao da je ona majka dvoje dece. On je ženu doveo do zgrade britanskog konzulata, gde ga je zadržala policija.
Što god da zabrljate, krivi su Rusi: #RussiansDidIt
Takođe se navodi da je dva dana posle otmice Herba tabloidu  Daily Mirror poslao pismo pod naslovom „Britansku manekenku otela ruska mafija”. Pretpostavlja se da je na taj način pokušao da proda i fotografiju otete žene, prenosi „Vzglяd”.
Kako je kasnije rekao italijanskoj policiji, spominjanjem „ruske mafije” otmičar je pokušao da „privuče pažnju”.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.