Otac zakopao živu bebu jer mu žena ne da

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jan.2013, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac zakopao živu bebu jer mu žena "ne da"

Nigerijska policija uhapsila je 25-godišnjeg Macaulaja Onitča zbog sumnje da je svoju četvoromesečnu bebu živu zakopao u zemlju.

Beba koja je preživela bes svog oca  

Otac je bebu odneo u grmlje, iskopao plitki grob, bacio u njega bebu i prekrio je peskom. Na sreću, to je video jedan prolaznik, koji je posle tuče sa ocem-monstrumom uspeo da ga savlada i brzo iskopa dete. Bebu je odneo u policiju i ispričao šta se dogodilo.

 

Bebi je pri iskopavanju povređen vrat, zbog čega je smeštena u bolnicu. Otac je u policiji ispričao da je ćerku pokušao da ubije zato što supruga od porođaja odbija da spava sa njim. 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.