Izvor: Vesti-online.com, 15.Mar.2019, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osveta Izraela: Raketirano 100 meta Hamasa (VIDEO)

Izraelska vojska saopštila je da je tokom protekle noći pogodila 100 meta pokreta Hamas u Pojasu Gaze, kao odgovor na raketni napad na Tel Aviv, metropolu koje se retko nalazi na udaru tog palestinskog ekstremističkog pokreta, prenosi AP.

Navodi se da je izraelska vojska gađala poslovni kompleks u gradu Gazi, podzemni kompleks koji je služio Hamasu kao glavno postrojenje za proizvodnju raketa, kao i centar koji je ta organizacija koristila za program dronova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Izraelski vazdušni napadi usledili su nakon raketnog napada na Tel Aviv, a Hamas i manja ekstremistička organizacija Islamski džihad negirali su umešanost.

Navodi se da su novi sukobi izbili u trenutku napora koje Egipat preduzima u posredovanju za proširenje sporazuma o prekidu vatre između dva ljuta protivnika, koji su poslednji put ratovali 2014. godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.