Osumnjičeni za ubistvo četiri žene u Memfisu pronađen mrtav

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Nov.2023, 14:43

Osumnjičeni za ubistvo četiri žene u Memfisu pronađen mrtav

Osumnjičeni za ubistvo četvoro osoba u Tenesiju u Sjedinjenim Državama preminuo je nakon što ga je pogodio hitac dok je bežao, saopštila je policija dodajući da je reč o ubistvima u kontekstu porodičnog nasilja. Policajci su pronašli Mejvisa Kristijana mlađeg (52) u njegovom automobilu tokom potrage nakon pucnjave na tri lokacije u Memfisu u kojoj su poginule tri žene i jedna tinejdžerka, a još jedna tinejdžerka je teško ranjena. Službenici policijske uprave u Memfisu odgovorili su na...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Osumnjičeni za ubistvo četiri žene u Memfisu izvršio samoubistvo

Izvor: Danas, 19.Nov.2023

Napadač koji je otvorio vatru na tri mesta u Memfisu, u američkoj državi Tenesi i ubio četiri žene, a petu teško ranio, izvršio je samoubistvo u svom automobilu, saopštila je tamošnja policija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.