Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Jun.2023, 16:15

Osumnjičeni u okviru SKY predmeta izručen iz Srbije u BiH

Dragan Pejović, zvani Bosanac, rođen 1985. godine u Trebinju, izručen je iz Srbije u Bosnu i Hercegovinu kao osumnjičeni u predmetu SKY, saopćilo je Tužiteljstvo BiH. Pravosudne institucije Srbije Pejovića su isporučile na temelju potjernice raspisane na zahtjev Tužiteljstva BiH. Nakon što bude proslijeđen Tužiteljstvu, postupajući tužitelj poduzet će dalje aktivnosti usmjerene na određivanje mjere pritvora. Pejović je pod istragom kao prvoosumnjičeni u SKY predmetu koji se odnosi na veći...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Osumnjičeni u okviru SKY predmeta izručen iz Srbije u Bosnu i Hercegovinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2023

Dragan P, zvani Bosanac (38) iz Trebinja, izručen je iz Srbije u Bosnu i Hercegovinu kao osumnjičeni u predmetu SKY, saznaje Tanjug.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.