Ostavka slovačkog ministra – navodno pijan demolirao kineski restoran

Izvor: RTS, 25.Jan.2020, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostavka slovačkog ministra – navodno pijan demolirao kineski restoran

Laslo Solimos, slovački ministar ekologije, saopštio je da podnosi ostavku nakon što je navodno pijan sa bratom učestvovao u demoliranju kineskog restorana u Bratislavi u sredu uveče.
Jedna osoba je uhapšena u Slovačkoj zbog napada na restoransko osoblje i uništavanje nameštaja, a kako navodi policija, jedan radnik restorana je posle napada zatražio lekarsku pomoć.

Policija nije objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << identitet počinioca, a portal pluska.sk preneo je u noći između srede i četvrtka da je izgrednik Laslo Solimos, član mađarsko-slovačke stranke Most Hid i ministar ekologije, prenosi Hina.
Prema medijskim navodima, uhapšena pijana osoba glasno je protestovala zbog privođenja tvrdeći da je ministar ekologije.
Slovački premijer Peter Pelegrini u četvrtak je pozvao Solimosa i zatražio javno izvinjenje.
Ministar je nakon toga susreta objavio da podnosi ostavku, ali je odbio da odgovara na novinarska pitanja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Slovački ministar podneo ostavku posle SKANDALA: Sa bratom je pijan DEMOLIRAO RESTORAN

Izvor: Blic, 25.Jan.2020

Slovački ministar ekologije Laslo Solimos saopštio je da podnosi ostavku nakon što je navodno pijan s bratom učestvovao u demoliranju kineskog restorana u Bratislavi u sredu uveče.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.