Izvor: RTS, 14.Avg.2021, 16:06

Osam osoba poginulo kada se srušio ruski vatrogasni avion u Turskoj

Pet ruskih vojnika i tri turska državljanina poginuli su kada se srušio ruski vartogasni avion u Kahramanmarašu na jugu Turske.
Avion je povezan sa Generalnim direktoratom za šumarstvo, preneo je AP.
Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da se u avionu za gašenje požara Be-200 nalazilo pet ruskih vojnika i tri turska >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << državljanina, javio je Interfaks.
Kako je dodala ruska vojska, vatrogasni avion se srušio u blizini Adane, gde je trebalo da sleti, preneo je Rojters.
Za sada nema informacija šta je uzrok nesreće, a na mesto nesreće došli su timovi za potragu i spasavanje.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRUŠIO SE RUSKI AVION ZA GAŠENJE POŽARA Nesreća u Turskoj, nema preživelih (VIDEO)

Izvor: Blic, 14.Avg.2021

Osam ljudi poginulo je danas u udesu ruskog vatrogasnog aviona koji se srušio u Turskoj, citirala je agencija Interfaks rusko ministarstvo odbrane.

Nastavak na Blic...

Turska izrazila Rusiji saučešće zbog poginulih vojnika prilikom pada Be-200

Izvor: B92, 14.Avg.2021

Ministar spoljnih poslova Turske Mevlut Čavušoglu izrazio je saučešće ruskom narodu zbog poginulih vojnika u padu vatrogasnog aviona Be-200...Istovremeno on je izrazio saučešće i porodicama turskih poginulih vojnika koji su takođe činili posadu tog ruskog aviona koji je učestvovao u gašenju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.