Osam mrtvih u sudaru autobusa i kamiona

Izvor: S media, 22.Dec.2010, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osam mrtvih u sudaru autobusa i kamiona

Najmanje osam osoba je poginulo a devet je povredjeno u saobraćajnoj nesreći u zapadnom Sibiru, javila je jutros lokalna televizija.

Do sudara autobusa i kamiona došlo je sinoć u Krasnojarskoj oblasti, kada je vozač autobusa izgubio kontrolu nad vozilom i udario u kamion koji je dolazio iz suprotnog smera.

Prevrnuo se autobus, 26 mrtvih

Autobus sleteo u reku

Prema prvim rezultatima istrage, uzrok nesreće bi mogao da bude kvar na autobusu usled niske temperature koja je u tom delu Sibira noćas iznosila minus 50.

U saobraćajnim nesrećama u Rusiji godišnje pogine oko 30.000 ljudi.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar autobusa i kamiona

Izvor: B92, 22.Dec.2010

Moskva -- Najmanje osam osoba je poginulo, a devet je povređeno u saobraćajnoj nesreći u zapadnom Sibiru, javila je jutros lokalna televizija... Do sudara autobusa i kamiona došlo je sinoć u Krasnojarskoj oblasti, kada je vozač autobusa izgubio kontrolu nad vozilom i udario u kamion koji je dolazio...

Nastavak na B92...

Osam mrtvih u sudaru autobusa i kamiona

Izvor: Studio B, 22.Dec.2010

Najmanje osam osoba je poginulo a devet je povređeno u saobraćajnoj nesreći u zapadnom Sibiru, javila je jutros lokalna televizija. ..Do sudara autobusa i kamiona došlo je sinoć u Krasnojarskoj oblasti, kada je vozač autobusa izgubio kontrolu nad vozilom i udario u kamion koji je dolazio iz suprotnog...

Nastavak na Studio B...

Osam mrtvih u sudaru u Sibiru

Izvor: Radio 021, 22.Dec.2010

Najmanje osam osoba je poginulo, a devet je povređeno u saobraćajnoj nesreći u zapadnom Sibiru, javila je jutros tamošnja lokalna televizija.

Nastavak na Radio 021...

U STRAVIČNOM SUDARU POGINULE I TRI BEBE

Izvor: Kurir, 22.Dec.2010

HARARE - Devetoro ljudi, uključujući troje novorođenčadi, poginulo je danas u nesreći kada je autobus pri punoj brzini udario u kamion u prestonici Zimbabvea, Harareu, saopštila je policija...U toj nesreći povređeno je 25 ljudi, javila je agencija AP...Preživeli putnici rekli su da je vozač,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.