Organizacija Save the children na meti skinhedsa

Izvor: B92, 28.Okt.2017, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organizacija "Save the children" na meti skinhedsa

Milano -- Humanitarna organizacija "Save the children“ saopštila je da je njena kancelarija u Milanu bila meta napada skinhedsa.

Kako je navela, grupa skinhedsa iz regije Veneto ostavila je ispred njihove kancelarije transparent na kome je pisalo "Sačuvajte decu, čuvajte biznis", a kasnije izdala saopštenje da protestuju zbog toga što ta organizacija pomaže migrantima, prenosi AP.

Organizacija je saopštila da je vlastima uložila zvaničnu žalbu.

"Našli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo se u paradoksalnoj situaciji da svako ko pomaže u spasavanju života postaje predmet mržnje i nasilja. Ipak, organizacija će nastaviti da pomaže manjinama u Italiji", izjavio je direktor organizacije Sejv d čildren Valerio Neri.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.