Optuženi u slučaju stečaja ubio svedoka, advokata i sudiju ispred sudnice

Izvor: Večernje novosti, 09.Apr.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optuženi u slučaju stečaja ubio svedoka, advokata i sudiju ispred sudnice

Najmanje tri osobe su poginule u pucnjavi ispred zgrade Palate pravde u Milanu, saznaju svetski mediji.Kako navodi Rojters, napadač je optuženi Klaudio Điardelo u slučaju stečaja, koji je pucao na svedoka u procesu protiv njega. U pucnjavi je stradali sudija Fernando Ćampi, advokat Klaris Kaprijani, dok je jedna osoba teško ranjena, prenosi ''Sputnjik''.Điardelo je pobegao skuterom sa lica mesta, ali ga je policija uhapsila u mestu Vimerkate, koje se nalazi 25 kilometara od Milana.''Osumnjičeni za ubistvo je uhapšen i nalazi se u policijskoj stanici'', objavio je na društvenoj mreži Tviter ministar unutrašnjih poslova Anđelino Alfano.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri osobe stradale u pucnjavi u Milanu, novi je bilans

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Apr.2015

Četiri su osobe mrtve, a jedna je teško ranjena nakon pucnjave na sudu u Milanu, objavile su talijanske vlasti...Napadač Claudio Giardiello je uhićen, objavila je policija. Agencija Ansa navodi da je bio optuženik zbog prijevare vezane uz bankrot o čemu se održavalo ročište u milanskoj palači...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.