Optužen otac mladića koji je ubio 15 ljudi

Izvor: S media, 27.Nov.2009, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužen otac mladića koji je ubio 15 ljudi

Nemačko tužilaštvo saopštilo da je protiv oca mladića koji je u martu u gradu Vinenden ubio 15 osoba podignuta optužnica za ubistvo iz nehata, jer je oružje korišćeno u zločinu držao neobezbedjeno.

Jerg Krečner, otac 17-godišnjeg Tima Krečnera, optužen je jer je svoj pištolj, kojim su ubistva počinjena, držao neobezbedjen u spavaćoj sobi, što je u suprotnosti sa nemačkim zakonom.

Optužnica protiv Jerga Krečmera ima 15 tačaka, rekla je portparolka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tužilaštva Klaudija Kraut.

Datum početka sudjenja još nije odredjen. Mladić je ubio devet učenika i tri nastavnika u školi koju je ranije pohadjao u gradu Vinendenu na jugozapadu Nemačke.

Tim Krečner je zatim usmrtio još tri osobe i izvršio samoubistvo u razmeni vatre sa policijom.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Optužen otac mladića koji je napravio masakr u školi

Izvor: Blic, 27.Nov.2009

..Tim Krečmer..Nemačko tužilaštvo saopštilo je danas da je protiv oca mladića koji je u martu u gradu Vinenden ubio 15 osoba podignuta optužnica za ubistvo iz nehata, jer je oružje korišćeno u zločinu držao neobezbeđeno...Jerg Krečmer, otac 17-godišnjeg Tima Krečnera, optužen je jer...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.