Oni ne zaboravljaju – krdo slonova ubilo lovokradicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2021, 08:24

Oni ne zaboravljaju – krdo slonova ubilo lovokradicu

Osumnjičenog lovokradicu ubilo je krdo slonova koje je na njega naišlo dok je bežao od rendžera južnoafričkog rezervata.

Troje lovokradica pokušalo je da pobegne od rendžera Nacionalnog parka Kruger, jednog od najvećih prirodnih rezervata u Africi.

Jedan osumnjičeni je kasnije uhvaćen, a rendžerima je rekao da su bežeći od njih lovokradice naišle na krdo slonova i da nije siguran da li su ostali uspeli da se izvuku.

Rendžeri su kasnije pronašli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jednog mrtvog čoveka kojeg su izgazili slonovi. Za trećim još tragaju.

Oni su osumnjičeni da su pokušavali da love nosoroge, a tokom istrage otkriveno je da su imali pušku velikog kalibra i sekiru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Krdo slonova ubilo lovokradicu

Izvor: Radio 021, 20.Apr.2021

Osumnjičenog lovokradicu ubilo je krdo slonova koje je na njega naišlo dok je bežao od rendžera južnoafričkog rezervata...Trojica lovokradica pokušala su da pobegnu od rendžera Nacionalnog parka Kruger, jednog od najvećih prirodnih rezervata u Africi...Jedan osumnjičeni je kasnije uhvaćen,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.