Olmert obelodanio da ima rak prostate

Izvor: Blic, 29.Okt.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olmert obelodanio da ima rak prostate

Izraelski premijer Ehud Olmert obelodanio je danas, na iznenada sazvanoj konferenciji za novinare, da ima rak prostate u ranom stadijumu, što je otkriven pre desetak dana tokom rutinskog lekarskog pregleda.



Olmert je rekao da njegovo stanje ne zahteva hemoterapiju, ni zračenje, već će izraslina biti otklonjena jednostavnom hirurškom intervencijom, posle čega se ne očekuju problemi.

Izraleski premijer je naglasio da nema nameru da ode s funkcije, niti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na bilo koji način izmeni svoju radnu rutinu.

Olmert (62) je postao premijer u maju prošle godine, a još od januara 2006. zamenjivao je izraelskog premijera Arijela Šarona koji je pretrpeo jak moždani udar, posle koga je pao u komu.

Cene akcija na berzi u Tel Avivu su pale, u očekivanju odgovora na izveštaje o mogućoj Olmertovoj bolesti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.