Olivija je čuvena svetska blogerka, a nedavno je bila u Srbiji: Otkrila je fenomenalna mesta za koja ni mnogi Srbi ne znaju (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2017, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olivija je čuvena svetska blogerka, a nedavno je bila u Srbiji: Otkrila je fenomenalna mesta za koja ni mnogi Srbi ne znaju (FOTO)

Poznata blogerka Olivija Rink iz Čikaga boravila je nedavno u Srbiji i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelila je pozitivne utiske o našoj zemlji. Međutim, Olivijina lepota je ono što je mnogima oduzelo dah, pored zadivljujućih prizora iz Srbije.

- Prošle nedelje sam prešla pola sveta sa petoro prijatelja, kako bih istražila Srbiju. Bilo je to putovanje prepuno autentične srpske kuhinje, istorije, bogatog noćnog života, avantura u prirodi i mnogo drugih sjajnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << iskustava - napisala je Olivija u svom blogu.

Većinu svog putovanja blogerka je provela u Beogradu, ali je nekoliko dana istraživala i istočne delove Srbije, u blizini Rumunije.

A post shared by Olivia Rink (@oliviarink) on May 19, 2017 at 2:51pm PDT

- Oduševile su me kaldrmisane ulice u kojima je sve vrvelo od lokalnog stanovništva. Naišla sam na ciganske bendove, gledala kako se na svakom koraku mešaju moderni i istorijski elementi. Uživala sam u jedinstvenoj umetnosti, i neverovatnom pogledu sa Kalemegdana na Dunav - rekla je Olivija.

Ono što je prelepa plavuša primetila i čemu se, kako kaže, uvek smejala od srca, jeste što u srpskoj prestonici na svakom koraku ima pitomih pasa lutalica, naravno, najviše u blizini restorana.

- Najzanimljivije mi je bio srpski osećaj za vreme. Kada neko kod vas kaže da dolazi za pet minuta, to nikada nije pet minuta - smeje se Olivija.

Dodaje da je tempo života u ovom delu sveta znatno sporiji od onog na šta je navikla, ali i da će se sigurno vratiti.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.