Okončana talačka situacija u Sidneju, napadač ubijen

Izvor: Studio B, 07.Mar.2016, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okončana talačka situacija u Sidneju, napadač ubijen

U zapadnom delu Sidneja je jutros okončana sedmočasovna talačka situacija tokom koje je došlo do pucnjave, a policajci su ubili napadača i oslobodili troje talaca, javljaju lokalni mediji.

Incident se dogodio kad je muškarac naoružan automatskim oružjem, za koje se pretpostavlja da je bio kalašnjikov, upao u jednu lokalnu fabriku, preneo je sajt RT.U pucnjavi do koje je došlo u jednom trenutku je jedna osoba ubijena, dok ih je dvoje povređeno, saopštila je australijska >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << policija.

U saopštenju policije Novog Južnog Velsa se navodi da su po pozivu stigli na mesto incidenta, gde su zatekli troje ljudi sa povredama od vatrenog oružja, prenela je agencija AP.

Jedan 43-godišnji muškarac je preminuo na licu mesta, dok su druga dvojica prebačena u bolnicu.

Interventna policija je tokom akcije blokirala područje oko postrojenja u kojem se dogodila pucnjava, u industrijskom predgrađu Inglbern, oko 40 kilometara jugozapadno od Sidneja.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Okončana talačka situacija u Sidneju, napadač ubijen

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Mar.2016

SIDNEJ - U zapadnom dijelu Sidneja je jutros okončana sedmočasovna talačka situacija tokom koje je došlo do pucnjave, a policajci su ubili napadača i oslobodili troje talaca, javljaju lokalni mediji...Incident se dogodio kad je muškarac naoružan automatskim oružjem, za koje se pretpostavlja da...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.