Izvor: Blic, 12.Apr.2023, 23:41

Ogroman požar u fabrici u Ričmondu: Zbog otrovnog dima evakuisano 2.000 ljudi, borba protiv vatrene stihije će trajati danima (VIDEO)

U fabrici za reciklažu u gradu Ričmondu u američkoj saveznoj državi Indijani izbio je ogroman požar iz kojeg se širi otrovan dim. Gradonačelnik Ričmonda, koji je ranije upozoravao da postoji "rizik od požara u fabrici za reciklažu" naredio je evakuaciju oko 2.000 ljudi jer se očekuje da ce borba protiv vatrene stihije trajati danima, prenosi Si-En-En.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

GORI RECIKLAŽNA FABRIKA: Naređena hitna evakuacija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 06:50

Očekuje se da će vatra goreti danima...U fabrici za reciklažu u gradu Ričmondu u američkoj saveznoj državi Indijani izbio je ogroman požar iz kojeg se širi otrovan dim...Gradonačelnik Ričmonda, koji je ranije upozoravao da postoji "rizik od požara u fabrici za reciklažu" naredio je evakuaciju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.