Održana sednica Kolegijuma ministra odbrane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2023, 14:50

Održana sednica Kolegijuma ministra odbrane

Sednica Kolegijuma ministra odbrane, kojom je rukovodio potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević, održana je danas u Domu Garde na Topčideru.

Članovi Kolegijuma referisali su ministru Vučeviću o realizaciji zadataka iz svojih nadležnosti u prethodnoj godini, a na sednici je bilo reči i o težišnim zadacima u 2023. godini.

Na sednici je zaključeno da su u prethodnom periodu uspešno realizovani svi zadaci i da će se nastaviti sa opremanjem i ulaganjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u naoružanje i vojnu opremu i intenziviranjem obuke s ciljem daljeg jačanja borbene gotovosti Vojske Srbije, kao i sa unapređivanjem životnog standarda svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Takođe, naglašeno je da će težišni zadaci u 2023. godini biti realizacija projekta 5.000 pripadnika specijalnih jedinica, preduzimanje svih mera na očuvanju mira i bezbednosti građana Republike Srbije, intenziviranje rada na donošenju strateških i normativnih dokumenata te ubrzanje realizacije infrastrukturnih projekata za potrebe Vojske Srbije.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic_odbrana)

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Održana sednica Kolegijuma ministra odbrane

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 31.Jan.2023

BEOGRAD – Sednica Kolegijuma ministra odbrane, kojom je rukovodio potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević, održana je danas u Domu Garde na Topčideru.   View this post on Instagram   A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_odbrana) Članovi Kolegijuma referisali...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.