Održan prvi sastanak radne grupe o registarskim tablicama za vozila iz Srbije i Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Okt.2021, 12:11

Održan prvi sastanak radne grupe o registarskim tablicama za vozila iz Srbije i Kosova

U četvrtak, 21 oktobra održan je prvi sastanak radne grupe o registarskim tablicama za vozila iz Srbije i Kosova. „Jutros sam u Briselu dočekao stručne delegacije na prvom sastanku Radne grupe za registarske tablice, dogovoren 30. septembra. Grupa kojom predsedavaju moji savetnici sastajaće se redovno. Verujem da će za šest meseci predstaviti konkretne nalaze”, objavio je specijalni predstavnik  Evropske unije (EU), Miroslav Lajčak. Za formiranje radne grupe su se usaglasile Srbija i...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Na sastanku o registarskim tablicama u Briselu dogovoreni principi rada komisije

Izvor: Danas, 21.Okt.2021

Na prvom sastanku radne grupe za pitanja registarskih oznaka vozila između Kosova i Srbije u Briselu razgovaralo se danas o planu redovnih sastanaka radnih grupa stručnjaka u narednim mesecima, koji imaju za cilj pronalaženje konačnog i trajnog rešenja tog pitanja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.